Бiблiотека  Хотiвського академічного ліцею
імені Левка Лук'яненка
  

Адреса: 08171, Київська обл, Обухівський р-н,
с. Хотів, пл.Паширова,1                       
E-mail:  bibl-hotivnvk@ukr.net                              





Меню сайту

Категорії розділу

Оголошення [22]
Знаменні дати [121]
Масова робота [15]
Всеукраїнський місячник бібліотек [9]
Тиждень дитячого читання [1]
Акції [1]
Виставки [38]
Проекти [6]
Віртуальні подорожі [2]
Замовлення підручників [4]
Вчителям [26]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 3 » "Книгарня на колесах". Нові книги
10:46
"Книгарня на колесах". Нові книги

 Нові книги від "Книгарні на колесах".

Дал Р. Чарлі і шоколадна фабрика.- К: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2016.- 240 с
«Чарлі і шоколадна фабрика» — найпопулярніша книга Роальда Дала, одного з літературних батьків Джоан Ролінґ — авторки «Гаррі Поттера»... Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік — на його день народження — дарували єдиний дарунок — маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих. Можливо, це найзворушливіша повість нашого часу. «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» стверджує, що «Чарлі й шоколадна фабрика» — одна з тих справжніх і захоплюючих книжок, які необхідно прочитати кожній дитині.

 

 

 

 


Дерманський С. Чудове чудовисько (1 ч.).- К: А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА,   2016.- 272 с
У новій захоплюючій повісті Сашка Дерманського розповідається про незвичайне знайомство дівчинки Соні з чудовиськом Чу. За кілька місяців Чу мусить заробити сім подяк від людей, бо інакше його закинуть у Країну жаховиськ. Безліч пригод і небезпек спіткає героїв, але справжня дружба творить справжні дива...
Це четверта дитяча книжка одного з найталановитіших молодих українських письменників.
Для обережного читання (щоб не надірватися від сміху).

 

 

 

 

 

 

 

Результат пошуку зображень за запитом "7 звичок високоефективних підлітків"К 56 Кові Шон. 7 звичок високоефективних підлітків. Путівник підлітка до успіху; Переклад: Паранько Ростислав. - Л.: Видавництво Старого Лева, 2015. - 270 с.
Сучасний світ схожий на дикі джунглі, зауважує Шон Кові, а «7 звичок високоефективних підлітків» – надсучасний покроковий путівник, що допоможе підліткам вижити у цих джунглях. Усе що треба – виробити сім звичок, які дозволять прожити життя ефективно. Наскрізна думка книги: ми жевемо у час надможливостей, коли мільйонерами стають за добу, написавши програмне забезпечення для eBay, коли навчитися грати на гітарі можна лише увімкнувши відео-ролик на YouTube… Шон Кові допоможе підліткам дійти із того місця, де вони є зараз, туди, де хочуть опинитися в майбутньому. Його книга вже стала для мільйонів підлітків школою самоповаги та успіху.

 

 

 

Гокінг Л., Гокінг С.  Джордж і таємний ключ до Всесвіту: роман / Люсі Гокінґ, Стівен Гокінґ  - Л: Видавництво Старого Лева, 2016.- 344 с.
«Джордж і таємний ключ до Всесвіту» — це велика пригода, у якій найвідоміший фізик-теоретик сучасності Стівен Гокінґ та його донька Люсі розкривають захопливі таємниці Всесвіту. Завдяки цій книзі юні читачі дізнаються більше про зірки, планети та їхні супутники, чорні діри та багато іншого.

 

 

 

 

 

 

Янсон Туве Країна Мумі-тролів. Книга 1 / Туве Янсон. - Л: Видавництво Старого Лева, 2016.- 352 с
До першої із трьох книг серії «Країна Мумі-тролів» найзнаменитішої казкарки Фінляндії Туве Янсон про кумедних мумі-тролів та інших дивовижних істоток, що населяють Долину Мумі, увійшли повісті «Маленькі тролі і велика повінь», «Комета прилітає», «Капелюх Чарівника».

 

 

 

 

 

 

 

Цілик І. Місторія однієї дружби: пригодницька повість для дітей мол.шк.віку. - Л: Видавництво Старого Лева, 2016. - 128 с.

Кожен пізнає рідне місто по-своєму. Можна читати історичні розвідки, можна дозволити гіду розповідати тобі про давнє й минуле. А можна самому вирушити в мандри містом, прислухатися до його таємничого голосу і вивчати знаки, які воно тобі подає. Саме так і зробила десятирічна Таня – героїня повісті письменниці та кінорежисера Ірини Цілик. Таня знайомиться з Києвом і дізнається чимало його таємниць, адже її гід – голос самого міста. Справді кінематографічну та містерійну «МІСТОрію» намалювала Марися Рудська.

 

 

 

 

Гридін С. Не такий. - Л: Видавництво Старого Лева, 2015.- 176 с
Ця книга вражає своєю відвертістю. Про школу, родину, суспільство, полишених самих на себе дітей, і взагалі про життя, яким воно є – без прикрас і без купюр, сповнене суворих реалій і випробувань. Може, хтось скаже, що бути дитиною, тим паче підлітком – просто. Але якщо ти відрізняєшся від решти, скажімо, надмірною вагою, тобі не оминути зневаги і знущань однолітків і навіть дорослих.
Однак у тебе залишається шанс знайти в собі силу піднятися над своїми образами, зусиллям волі змусити себе стати «таким», який порятує не лише себе, а й простягне руку допомоги слабшому.

 

 

 

 

 

 


Сайко О. Новенька та інші історії: для дітей серед.шк.віку. - Л: Видавництво Старого Лева, 2015.- 192 с
13-річним героям оповідань Оксани Сайко доводиться — може, вперше в житті і часто в драматичних ситуаціях — зробити рішучий вибір на користь або добра, або зла. Так вони пізнають людей і пізнають себе. Які методи годяться в боротьбі за перемогу на конкурсі краси? Що робити, коли товариш в біді — бігти за дорослими чи намагатися рятувати самому? Чим «віддячити» не надто доброзичливому учителеві — осудом, а чи співчуттям?..

 

 

 

 

 

 


Шефер Бодо Пес на ім`я Мані, або Абетка грошей: для дітей серед.шк.віку. - Л: Видавництво Старого Лева, 2016.- 232 с
Дванадцятирічна дівчинка Кіра знаходить пораненого пса. Виявляється, пес уміє розмовляти! Він відгукується на кличку Мані і знає все про гроші. Дуже скоро Кіра, прислухаючись до порад Мані і сама стає справжнім фінансовим експертом і допомагає іншим правильно розпоряджатися грошима.Книжка фінансового консультанта, письменника і бізнесмена Бодо Шефера вчить дітей правильному ставленню до грошей. Але вона стане у пригоді і дорослим, котрі захочуть прислухатися до порад і зробити своє життя вільним від фінансових клопотів.

 

 

 

 


Мензатюк Зірка Таємниця козацької шаблі: пригодницька повість.- Л: Видавництво Старого Лева, 2015.- 160 с
Усе почалося з того, що в сімейства Руснаків з`явилася Машка - пошарпаний, але все ж нічогенький автомобільчик. А далі... привид повідомив, що старовинна реліквія у небезпеці, - і почалися шалені перегони, небезпечна, сповнена містики і захвату мандрівка замками України у пошуках козацької шаблі...
Ця пригодницька повість Зірки Мензатюк рекомендується для читання у шкільній програмі з української літератури учнями п`ятих класів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сульберг, Аудгільд А. Хто проти суперкрутих: повість / Аудгільд А. Сульберг.– Львів : Видавництво Старого Лева, 2016.– 204 с.
Дванадцятилітня Анне Беа вважає себе потворою, та й у школі на неї поглядають співчутливо. А дехто, особливо трійко крутелиць із їхнього класу, взагалі відверто з неї глумляться. Тому дівчинка мало з ким спілкується, і якби не найкращий друг Нільс, її життя було б зовсім нестерпним. Але Анне Беа доведеться поглянути в очі своїм найбільшим страхам і дати відсіч суперкрутим.

 

 

 

 

 

 


Чат для дівчат: оповідання.-  Л: Видавництво Старого Лева, 2016.- 176 с
Дванадцять оповідань від сучасних українських письменниць торкаються важливих тем підліткового життя. Мрії та страхи, любов і зрада, дружба і втрати, шкільні справи і стосунки з батьками, розваги і хобі... Тонко описані, багатогранні, сповнені гумору та справжніх емоцій історії зацікавлять і юних, і дорослих читачів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Сухомлинський В. Всі добрі люди - одна сім`я: збірка творів.- Х: ВД "Школа", 2016.- 160 с
До нової збірки художніх творів для дітей нашого славетного земляка, Василя Сухомлинського, увійшли не тільки твори, де дійовими особома є люди. На її сторінках ви також зустрінетеся з олюдненими тваринами, рослинами і навіть проридними явищами. Пронизані любов?ю до всього живого твори Майстра вчать у кожній ситуації прислухатися не до своїх примх і амбіцій, а до голосу людського серця.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Стронг Джеремі Ракета на чотирьох лапах.- Л: Видавництво Старого Лева, 2015.- 192 с
Що це? Комета, болід чи реактивний літак? Ні, це всього лише собака Стрілка – справж¬ня ракета на чотирьох лапах, суміш вихору, хорта і спортивного «Феррарі». Вона має фантастичну здатність втягувати в ха¬лепу свого одинадцятирічного господаря Тревора і його подружку Тіну.

 

 

 

 

 

 

 

 


Стронг Джеремі  Гармидер у школі.- Л: Видавництво Старого Лева, 2016.- 188 с
Як?! До Вашої школи ще й досі не завітала міс Гармидер? Спробуйте попросити про це вашого директора – адже міс Гармидер зазвичай працює вчителем на підміну. Ніхто зі школярів не відмовився би від такої вчительки! Бо з нею уроки перетворюються на саме задоволення: веселощі, гру, розважання, рейвах, тарарам, одним словом – суцільний гармидер!

 

 

 

 

 

 

 


Вайброу Іан Капосна книжка малого Вовчика.- Л: Видавництво Старого Лева, 2016.- 144 с
У порядній вовчій сім’ї лихо – Малий Вовчик росте надто лагідним та добрим. Ганьба на всю вовчу громаду! Вовчик мусить негайно вирушати до Школи Поганців, щоб вивчити 9 Капосних Правил і стати справдешнім Злим Вовком! Про те, як добродушний та веселий Малий Вовчик намагався стати Злим Поганцем-Сіроманцем та що з цього вийшло, ви й дізнаєтесь із цієї милої та дотепної книжечки. Це перша перекладена українською мовою книжка відомого британського дитячого письменника Іана Вайброу із серії про пригоди Малого Вовчика, який уже встиг полюбитися мільйонам дітей у всьому світі.

 

 

 

 

 

 

Гофман Е.Т.А.Крихітка Цахес на прізвисько Цинобер: повість: / Е.Т.А. Гофман.- К: А-ба-ба-га-ла-ма-га, 2015.- 320 с
Події відбувались у невеличкій державі князя Деметрія, яка нагадує карликові князівства, що мали місце у Німеччині часів Гофмана. Поки правив Деметрій, усі мешканці князівства мали свободу, тому сюди й злетілися волелюбні феї і маги, що уособлюють духовність. Після смерті Деметрія його місце посів Пафнутій, який "реорганізував" своє князівство, розігнавши всіх фей і магів, крім Рожі-Гожої (Рожабельверде), патронеси притулку для шляхетних дівчат.
Паралельно з історією цілого князівства розповідається про долю потворного крихітки Цахеса, що народився у селянки Лізи. Часто жінку можна було зустріти з кошиком для хмизу, в якому був її син Цахес.

 

 

 

 

 

Гаврош О.Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу. Пригодницька повість.-К: А-ба-ба-га-ла-ма-га , 2016.- 176 с
Пригодницька повість відомого дитячого письменника Олександра Гавроша розповідає про яскраві пригоди перевершеного гірського силача Івана Сили.
Прототипом головного героя повісті став легендарний закарпатський богатир Іван Фірцак, який виборов звання чемпіона Чехословаччини та Європи з кількох видів спорту і об’їздив півсвіту, виступаючи в цирку, де здобув чимало яскравих перемог. 

 

 

 

 

 

 

 

Костенко Ліна Триста поезій. Вибрані вірші.- К: А-ба-ба-га-ла-ма-га, 2016.- 416 с
До книги Ліни Костенко — улюбленої української поетеси кінця другого–початку третього тисячоліття — увійшли найвідоміші її вірші з різних періодів творчості — від ранньої поезії до сьогодні, а також уривки з романів та поем. Це айповніше вибране поетеси за часів Незалежності. 

 

 

 

 

 

 

 

 


Рутківський В. Джури - характерники.- К: А-ба-ба-га-ла-ма-га, 2015.- 368 с
«Джури-характерники» — друга книга захоплюючої історичної трилогії провідного сучасного українського письменника Володимира Рутківського. У новому гостро-сюжетному романі читачі зустрінуться зі своїми улюбленими героями з попереднього роману «Джури козака Швайки» — юним характерником Саньком та його вірним другом Грициком. Хлопці підросли, змужніли, і тепер нарівні з дорослими козаками беруть участь у військових виправах. У романі з’являється ще один відчайдушний герой — маленький характерник Телесик зі своєю дитячою ватагою. А небезпека й надалі чигає на кожному кроці...

 

Категорія: Виставки | Переглядів: 530 | Додав: admin | Теги: нові книги, Книгарня на колесах, бібліотека Хотівський НВК | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Завітайте до нашої бібліотеки!
Ми знаходимося тут:



Архів записів
Форма входу


Copyright MyCorp © 2024