Бiблiотека  Хотiвського академічного ліцею
імені Левка Лук'яненка
  

Адреса: 08171, Київська обл, Обухівський р-н,
с. Хотів, пл.Паширова,1                       
E-mail:  bibl-hotivnvk@ukr.net                              





Меню сайту

Категорії розділу

Оголошення [22]
Знаменні дати [121]
Масова робота [15]
Всеукраїнський місячник бібліотек [9]
Тиждень дитячого читання [1]
Акції [1]
Виставки [38]
Проекти [6]
Віртуальні подорожі [2]
Замовлення підручників [4]
Вчителям [26]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 10 » Тематична виставка «Азбука краси та бадьорості»
11:14
Тематична виставка «Азбука краси та бадьорості»

Тематична виставка «Азбука краси та бадьорості»

Книга юної леді: Енциклопедія / Укладач А. С. Тетельман. - Х.: Чайка, 2012. - 64 с. : іл.

Ця книга призначена для дівчаток 5–8 років. У легкій і доступній формі в ній розказується про гігієну, здоров’я, культуру поведінки, правила спілкування; пропонуються цікаві ідеї виробів, які можна зробити власноруч. Мета цієї книги — викликати у дитини бажання слідкувати за своєю зовнішністю, бути акуратною, охайною, чемною, уважно ставитися до людей, одним словом, бути справжньою леді. У книзі використані матеріали різних довідників і енциклопедій, що робить її пізнавальною і цікавою.

 

 

 

 

 

 

 

 

Енциклопедія для юних джентльменів. - Х.: Промінь, 2005. - 64 с.: іл. 

«Енциклопедія для юних джентльменів» розрахована на хлопчиків молодших класів. Мета цієї книги — визвати у дитини бажання досягнути досконалості. Книга дає практичні поради, як покращити свою поведінку та стосунки з оточуючими.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Енциклопедія для юних леді / авт.-упоряд. І. Гончаренко. - Х. : Промінь, 2009. - 64 с.: іл.

"Енциклопедія для юних леді" розрахована на дівчаток молодших класів. Мета цією книги - викликати у дитини бажання достигнути досконалості. Книга дає практичні поради, як покращити свою поведінку та відношення з оточуючими. "Енциклопедія для юних леді" допоможе Вашій дитині правильно поводитися, говорити, одягатися. Книга вчить ще з дитинства бути відповідальною, чесною і щирою людиною, немов справжнью леді.

 

 

 

 

 

 

 

 

Кривич О.Я. 
Енциклопедія для дівчаток: все про тебе саму
/ О. Я. Кривич, Є. В. Левінштейн. - Х. : Пегас, 2011. - 112 с.: іл.

Якщо ти дівчина середнього чи старшого шкільного віку, допитлива, мрійлива, жадібна до знань, то ця енциклопедія саме для тебе. Ти знайдеш у ній розповіді жінок, які так чи інакше уславили своє ім'я, поради як спілкуватися з товаришами, знаходити спільну мову і поважати батьків. Книга розповість про те, як зі смаком одягатися, обрати свій стиль, зорієнтує у виборі професії, а ще дасть цінні поради: як оволодіти тим чи іншим ремеслом, навчитися бути гарною господинею — одним словом, вона буде для вас цікавою і корисною.

 

 

 

 

 

 

Енциклопедія для дівчат: для середнього та старш. шк. віку / авт.-упоряд. Н. М. Волчек. - К. : Школа, 2003. - 574 с.: іл.

Популярна "Енциклопедія для дівчат" може стати твоєю найкращою подругою. Вона підкаже, як познайомитись з хлопцем, який тобі подобається, розповість секрети моди й молодості, допоможе розібратись у складних життєвих ситуаціях. Спробуй дотримуватись її порад - і твоє життя може змінитися.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Енциклопедія для дівчат: для серед. та ст. шк. віку / авт.-упоряд. Н. М. Волчек. - К. : Школа, 2003. - 606 с.

У цьому томі читачі знайдуть відповіді на числення питання, що хвилюють підлітків, отримають практичні поради, що стосуються різних сфер нашого життя.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Енциклопедія для хлопців: Для серед. та ст. шк. віку / Авт.-упоряд. В.В.Петров. - К.: Школа, 2003. - 576 с.: іл. 

Як стати фiзично мiцним, упевненим в собi, з гарними манерами, не боятися жодних випробувань, попадаючи в екстремальнi умови? Як розвивати логiчне мислення? Ця книжка, безумовно, стане справжнiм другом юному читачевi, дасть кориснi поради, розкриє маленькi хитрощi: як сьогоднiшньому юнаковi стати справжнiм чоловіком у майбутньому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Енциклопедія для хлопців: Для серед. та ст.. шк..віку / Авт.-упоряд. В.М.Петров .- К.: Школа, 2003 .- 589 с.: іл..

У хлопців завжди виникають численні питання з найрізноманітніших галузей знань, відповіді на які знайти нелегко навіть дорослим. «Енциклопедія для хлопців» неодмінно допоможе нашим читачам успішно вирішити цю проблему. У книжці вміщено силу-силенну пізнавальних матеріалів, корисні поради, рекомендації відомих вчених і фахівців-практиків, що стосуються багатьох сфер нашого життя: культури, спорту, побуту тощо.

Категорія: Виставки | Переглядів: 449 | Додав: admin | Теги: здоров'я, краса, Книжкова виставка, Догляд за волоссям, Догляд за шкірою, бадьорість, гігієна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Завітайте до нашої бібліотеки!
Ми знаходимося тут:



Архів записів
Форма входу


Copyright MyCorp © 2024