Бiблiотека  Хотiвського академічного ліцею
імені Левка Лук'яненка
  

Адреса: 08171, Київська обл, Обухівський р-н,
с. Хотів, пл.Паширова,1                       
E-mail:  bibl-hotivnvk@ukr.net                              





Меню сайту

Категорії розділу

Оголошення [22]
Знаменні дати [121]
Масова робота [15]
Всеукраїнський місячник бібліотек [9]
Тиждень дитячого читання [1]
Акції [1]
Виставки [38]
Проекти [6]
Віртуальні подорожі [2]
Замовлення підручників [4]
Вчителям [26]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 09

     Своє професійне свято дизайнери-графіки країн СНД відзначають 9 вересня . Його заснували у 2005 році — в день 50-річчя Володимира Чайки, відомого дизайнера-графіка, володаря безлічі нагород міжнародних і вітчизняних конкурсів. Роботи Володимира Чайки не раз визнавалися кращими на фестивалях в Брно, Варшаві, Гельсінкі, Загребі, Харкові, Москві. Чайка став першим дизайнером-графіком, який удостоївся Державної премії РФ в області літератури і мистецтва. 

     Володимир Чайка після закінчення навчального закладу поступив в майстерню прикладної графіки Художнього фонду, співпрацював з найвідомішими радянськими дизайнерами. Першу професійну нагороду — срібну медаль Міжнародного бієнале графічного дизайну в Брно &md ... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: admin | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

      Лев Миколайович Толстой народився в Ясній Поляні, поблизу Тули, 9 вересня 1828 року. Його батько, граф Микола Ілліч Толстой, помер, коли хлопчикові було 9 років. Матері, уродженої княжни Марії Миколаївни Волконської, не стало, коли Толстому не минуло ще й двох років.
Дитячі роки Толстого пройшли в тульському маєтку батьків - Ясній Поляні. У Льва Толстого були три брати і сестра Маша. Вихователькою осиротівши дітей стала далека родичка сім'ї Т.А.Єргольська. Толстий знав, що Тетяна Олександрівна любила його тата, а він любив її, але обставини розлучили їх.
Писати Толстий почав з семи років. До нас дійшов його зошит за 1835 р., який називався "Дитячі забави". Тут були описані різні породи птахів. Початкову освіту Тол ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: admin | Дата: 09.09.2014 | Коментарі (0)

Пошук

Завітайте до нашої бібліотеки!
Ми знаходимося тут:



Архів записів
Форма входу


Copyright MyCorp © 2024