Бiблiотека  Хотiвського академічного ліцею
імені Левка Лук'яненка
  

Адреса: 08171, Київська обл, Обухівський р-н,
с. Хотів, пл.Паширова,1                       
E-mail:  bibl-hotivnvk@ukr.net                              





Меню сайту

Категорії розділу

Оголошення [22]
Знаменні дати [121]
Масова робота [15]
Всеукраїнський місячник бібліотек [9]
Тиждень дитячого читання [1]
Акції [1]
Виставки [38]
Проекти [6]
Віртуальні подорожі [2]
Замовлення підручників [4]
Вчителям [26]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 22 » Книгарня Видавництва Старого Лева в школі
19:05
Книгарня Видавництва Старого Лева в школі

Зустріч із авторами книг Видавництва Старого Лева 
 

   22 лютого до нашої школи завітали гості із Видавництва Старого Лева.  На цей раз школярів дивували відомі українські дитячі письменники  Марина Рибалко, Алла Гутніченко, Анатолій Качан та Ольга Купріян. 

 

 

 

 

 

     Справжнім святом для дітей 1-х та 3-х класів стала зустріч із автором чудових дитячих віршів, відомим українським письменником Анатолієм Качаном. Митець розповідав цікаві історії зі свого життя, демонстрував мультфільми, зняті за мотивами своїх творів, декламував уривки своїх творів, а маленькі читачі активно йому в цьому допомагали. 

 

     

 

     Алла Гутніченко презентувала маленьким другокласникам свою книгу "Незвичайні професії". Письменниця розповіла про рідкісні і дивовижні професії та їх особливості, а яскраві ілюстрації зображували основні знаряддя та інструменти, потрібні для роботи майстру кожної професії. Діти заворожено слухали розповіді, задавали питання, дискутували, а під кінець зустрічі ще й отримали автографи відомої письменниці.

 

             

 

     Учні п'ятого класу зустрічалися з нашою землячкою, Мариною Рибалко. Письменниця презентувала дітям захоплюючу книгу із трилогії "Марічка і Червоний Король. Подорож туди, де сніг ".
Як розповідала Марина Рибалко, книжка «Марічка і Червоний Король» почалася із власних дитячих мрій, які згодом були описані в трилогії.  Письменниця розповідала про головну героїню маленьку дівчинку Марічку та її пригоди в дивному, сповненому всіляких небезпек світі, зачитувала уривки та демонструвала власні ілюстрації до книги.

 

     
 

 

     В цей час 11-класники зустрічалися із Ольгою Купріян та її новою книгою «Щоденник Лоли». Відвертий, провокативний – «Щоденник Лоли» написаний у кращих традиціях сучасної літератури для підлітків. Книжка розкриває проблематику, з якою стикаються старші школярі, проговорює низку важливих тем, допомагаючи читачеві знайти вихід з аналогічних ситуацій.
 
А в книгарні від Видавництва Старого Лева, яка працювала цього дня в школі, всі бажаючі могли переглянути як презентовані авторами, так і безліч інших книг видавництва та придбати їх до своєї книжкової колекції.

 

      

Категорія: Проекти | Переглядів: 321 | Додав: admin | Теги: нові книги, читачі, книгарня, дитячі письменники, зустрічі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Завітайте до нашої бібліотеки!
Ми знаходимося тут:



Архів записів
Форма входу


Copyright MyCorp © 2024