Бiблiотека  Хотiвського академічного ліцею
імені Левка Лук'яненка
  

Адреса: 08171, Київська обл, Обухівський р-н,
с. Хотів, пл.Паширова,1                       
E-mail:  bibl-hotivnvk@ukr.net                              





Меню сайту

Категорії розділу

Оголошення [22]
Знаменні дати [121]
Масова робота [15]
Всеукраїнський місячник бібліотек [9]
Тиждень дитячого читання [1]
Акції [1]
Виставки [38]
Проекти [6]
Віртуальні подорожі [2]
Замовлення підручників [4]
Вчителям [26]

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Лютий » 22 » Культури народів світу
10:39
Культури народів світу

Культури народів світу

 

Лагунова Т.І. Культури світу. Ілюстрована енциклопедія для дітей. - Х: Веста: Ранок, 2006. - 128 с.: іл. - (Я пізнаю світ).

Енциклопедія розповідає про виникнення та розвиток людської культури від найдавніших часів до сьогодення - релігій та писемності, живопису, музики й театру, науки та архітектури, декоративно-прикладного мистецтва, звичаїв та традицій. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лагунова Т.І. Культури світу. Ілюстрована енциклопедія для дітей. - Х: Веста: Ранок, 2008. - 128 с.: іл. - (Я пізнаю світ).

Енциклопедія розповідає про виникнення та розвиток людської культури від найдавніших часів до сьогодення - релігій та писемності, живопису, музики й театру, науки та архітектури, декоративно-прикладного мистецтва, звичаїв та традицій. 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

Полякова Ю.Ю. У світі прекрасного. Ілюстрована енциклопедія для дітей. - Х: Веста: Ранок, 2006. - 128 с.: іл. - (Я пізнаю світ).

Енциклопедія призначена для дітей 8-12 років і покликана пробудити й розвинути інтерес до оточуючого світу, його культури й мистецтва. Розділи книги розповідають про великі твори мистецтва, створені людиною. 

Розрахована на широке коло читачів. Може бути використана як джерело додаткових відомостей при вивченні шкільного курсу історії, образотворчого мистецтва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Степанова О. Є. В музеях світу: серія "Мандруємо світом образів". - К: Артанія Нова, 2004. - 72 с.: іл.

Ця книга - подорож у світ художніх образів. На вас чекають найкращі музеї світу, їхня історія, багатющі скарби. Ми звертаємо вашу увагу на тих музеях, де живуть образотворчі мистецтва: живопис і графіка, скульптура і архітектура. Ми розповімо про те, що здалося нам найважливішим і цікавим, що сподобалося й запам'яталось. Ця книга може стати вашим першим провідником у чарівний світ мистецтва, і у вас виникне бажання пізнавати його далі й далі. Адже цей світ, світ образотворчого мистецтва, - невичерпний, й цікавого вистачить на все життя. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Клімов А.А. Країни, міста, люди. Ілюстрована енциклопедія для дітей. - Х: Веста: Ранок, 2007. - 128 с.: іл. - (Я пізнаю світ).

Енциклопедія призначена для дітей 8-12 років і покликана пробудити й розвинути інтерес до оточуючого світу, його культури й мистецтва. Розділи книги розповідають про материки й континенти, людей і тварин, які там живуть, міста й їх визначні місця.

Розрахована на широке коло читачів. Може бути використана як джерело додаткових відомостей при вивченні шкільного курсу історії й географії.

Категорія: Виставки | Переглядів: 125 | Додав: admin | Теги: Енциклопедії, Культурологія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 sDSTbC  
0
One mouse in that group was found dead on day 18 and another one had to be euthanized on day 58 due to a spontaneous tumor growing on the head, but histological investigation did not reveal any signs of dysplasia or teratoma formation in the heart in either of those cases data not shown <a href=https://sildenafi.sbs>viagra pill side effects</a> Arrows show that LPS is wrapped in membrane vesicles and is undergoing endocytosis

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Завітайте до нашої бібліотеки!
Ми знаходимося тут:



Архів записів
Форма входу


Copyright MyCorp © 2024